Mississippi Noroi S ' Mores-Fudge Plăcintă

Mississippi Noroi S ' Mores-Fudge Plăcintă
Rețeta Mississippi Mud S ' mores-Fudge Pie ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 727 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, firimituri de cracker graham, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Nu coace S ' mores plăcintă, S ' mores Fudge, și S ' mores Fudge Pie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 2 ingrediente și 1/4 cană de zahăr; apăsați pe partea de jos și pe laturile de 2 inci în sus ale unei tigaie strălucitoare de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Presărați 3/4 cană de nuci pecan peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Ciocolată tocată cu microunde și 1 cană de unt într-un vas mare de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Bateți făina, următoarele 4 ingrediente și restul de 2 căni de zahăr în amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la cel mai scăzut nivel de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați plăcinta (în tigaie) pe o tigaie cu jeleu. Aruncați împreună ambele marshmallows; movilă pe plăcintă, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Se fierbe 30 de secunde până la 1 minut sau până când marshmallows se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți din cuptor și îndepărtați imediat părțile laterale ale tigaiei. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Între timp, pregătiți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
12
Stropiți peste marshmallows; se presară cu restul de 3/4 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista