Miso și miere glazurate biban de mare cu chineză lung salata de fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați Miso și biban de mare glazurat cu miere cu salată chineză de fasole lungă. Pentru $ 4.66 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 490 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lemongrass, sare și piper, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biban de mare glazurat Miso la grătar cu salată japoneză de castraveți, Biban de mare glazurat Miso, și Biban de mare glazurat Miso cu sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați pulberea miso cu 1 lingură de apă fierbinte pentru a forma o pastă. Încălziți mierea într-un bol cu microunde timp de aproximativ 1 minut sau până la cald (aveți grijă, deoarece poate arde rapid).
Adăugați mierea în amestecul miso.
Puneți peștele într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați amestecul de miere. Sigilați punga și refrigerați până la 4 ore.
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați fasolea lungă chineză și blanch până când este fragedă, dar nu prea gătită. Șoc fasole în apă cu gheață, pentru a opri de gătit și să mențină culoarea lor.
Scurgeți și uscați fasolea lungă și fie tăiați în segmente de 4 până la 6 inci, fie formați cercuri înfășurând fasolea în jurul lor.
Într-o tigaie mare adăugați uleiul de struguri și încălziți până la fumat fierbinte.
Scoateți peștele din marinată și căutați în tigaie fierbinte până când carnea are o culoare opacă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți peștele din tigaie pe o farfurie mare și rezervați.
Pentru SOS, folosind aceeași tigaie, la foc mediu, se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, apoi se adaugă bulionul de pui, ghimbirul și lămâia și se fierbe timp de 10 minute.
Scoateți din căldură și strecurați lichidul, aruncând solidele.
Întoarceți lichidul într-o tigaie curată, la foc mediu.
Adăugați stafidele și reduceți lichidul la jumătate din volumul său. Amestecați cubulețele de unt și bateți până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească până când este nevoie.
Încălziți puțin ulei de struguri într-o tigaie medie, la foc mediu, și adăugați cercurile sau fâșiile lungi de fasole și sotati până se rumenesc.
Pentru a servi, aranjați 2 cercuri lungi de fasole în mijlocul fiecărei farfurii. Topiți fasolea cu un file de pește și stropiți cu sosul.
Garnisiți cu cilantro și lămâie.
Nota bucătarului: pentru a face acest fel de mâncare extra special, ai putea face o poftă de hrean pentru a merge deasupra.