Miso - Tofu Ranch Dip
Miso - tofu Ranch Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 110 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de miso, legume, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Șuncă și brânză Pinwheels Meal Prep cu Dip Ranch de casă, și Tofu La Cuptor Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur aproximativ 4 uncii tofu moale (mătăsos) scurs, 3 linguri miso alb(pastă de soia fermentată), 1 lingură suc proaspăt de lămâie, 2 lingurițe
Oțet de Sherry sau oțet de vin alb, 1/2 lingurițe praf de usturoi,1/2 lingurițe praf de ceapă și 1/4 lingurițe piper negru proaspăt măcinat într-un blender.
Se transferă într-un castron mediu; se amestecă în 1/2 cană smântână,2 linguri de arpagic proaspăt tocat și1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat. Top dip cu mai multe arpagiceși serviți cu legume crude pentru scufundare.
Faceți înainte: scufundarea poate fi făcută cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.