Miso-tofu marinat și vinete peste tăiței Soba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați tofu și vinete marinate Miso peste tăiței Soba. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ulei de susan, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso, Tofu de ghimbir marinat și tăiței Soba, și Supă Soba Miso cu tofu de naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tofu uscat între prosoape de hârtie 20 de minute. Aruncați tofu și vinete în boluri separate cu 1 1/2 linguri miso și 1 linguriță de usturoi fiecare.
Încălziți wok-ul sau tigaia mare la foc mediu-mare; adăugați 2 lingurițe de ulei de arahide. Gatiti tofu, amestecand, 3 minute sau pana devine auriu.
Se transferă în farfurie și se adaugă 1 1/2 linguri suc de lămâie; capac.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de arahide în wok și gătiți vinetele 2 minute sau până devin aurii.
Adăugați 1 1/2 linguri suc de lămâie; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se înmoaie.
Transferați pe placă; capac.
Adăugați varză, 1/4 cană de apă și 1 linguriță de usturoi rămasă în wok; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Capac; gatiti 2 minute.
Se transferă în castron; păstrați cald.
Adăugați 1/4 cană de apă, soba și restul de 3 linguri de suc de lămâie în wok; se amestecă 1 minut sau până când este fierbinte.
Scoateți wok - ul de pe foc și amestecați amestecul cu ulei de susan și scallions. Împărțiți soba și varza în 4 boluri. Se acoperă cu tofu și vinete.