Mini vinete cu sos Marinara
Mini vinete Cr Inktypes cu sos Marinara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 274 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Chiftele de vinete cu sos Marinara, și Cartofi prăjiți cu sos Marinara.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați vinetele în felii groase de 1/4 inci.
Așezați într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi și presărați cu sare.
Scurgeți vinetele și uscați-le între prosoape de hârtie.
Vinete maro, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Amestecați brânza ricotta și următoarele 6 ingrediente.
Așezați 1 lingură de amestec în centrul fiecărei felii de vinete și înfășurați-o.
Întindeți jumătate din sosul Marinara în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Aranjați rulourile de vinete, cu cusătura în jos, peste sos; acoperiți cu sosul rămas.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.