Sandvișurile mini focaccia cu busuioc-curcan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 40. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, frunze de busuioc, curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini Sandvișuri Focaccia De Curcan, Sandvișuri focaccia cu Broccoli și curcan afumat, și Mini sandvișuri cu slănină, roșii și busuioc.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Ungeți foaia mare de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Desfaceți aluatul de crustă de pizza; apăsați în dreptunghi de 12x8 inci pe foaia de cookie. Cu capătul mânerului lingurii de lemn, apăsați indentările în partea de sus, la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Scurtarea
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
Cuptor
2
Ungeți aluatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
3
Se presară cu pudră de usturoi, condimente italiene și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Parmezan
Praf De Usturoi
4
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute; se taie pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți partea tăiată a fundului focaccia cu brânză tartinabilă. Se acoperă cu un singur strat de roșii și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Focaccia
Tomate
Busuioc
6
Strat curcan uniform peste busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Busuioc
7
Așezați partea superioară a focaccia, tăiată cu fața în jos, peste curcan; apăsați în jos. Străpungeți toate straturile cu scobitori, așezându-le la fiecare 1 1/2 inci peste focaccia. Cu un cuțit lung zimțat, tăiați între scobitori în pătrate.