Mini Quiches Fără Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mini quiches fără crustă. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 6 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 303 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, gălbenușuri de ou, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mini-quiches fără crustă, Mini Quiches (Fără Crustă), și Mini Quiches Fără Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Pulverizați ușor două mini tigăi de briose cu 24 de căni cu spray de gătit sau tapetați cu căptușeli de hârtie.
Pregătiți un castron cu apă cu gheață. Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli și blanch până la verde strălucitor și înmuiat, dar încă crocant, aproximativ 30 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați imediat în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când se răcește, se scurge bine și se usucă. Se toacă grosier și se lasă deoparte.
Într-un castron, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile de ou, laptele, smântâna, sarea și piperul. (Dacă doriți, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic, turnați aproximativ 1 lingură de amestec și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, doar până se formează caș moale și sunt gătite. Gustați și reglați condimentul.)
Transferați într-un ulcior mare de măsurare a sticlei.
Așezați tigăile de brioșe pregătite pe 1 sau 2 foi de copt cu margini pentru a prinde picăturile.
Adăugați câteva bucăți mici de broccoli și un vârf generos de brânză în fiecare dintre cupe.
Se toarnă amestecul de ouă peste broccoli și brânză în fiecare cană, umplând cât mai multe până chiar sub margine.
Adăugați o bucată mică de broccoli și un vârf de brânză în partea de sus a fiecărei quiche.
Coaceți până când blaturile sunt umflate și abia încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Transferați pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute, apoi întoarceți quiches-urile din tigăi, aranjați pe un platou sau farfurii individuale și serviți.
Apare cu permisiunea Clubului de cină: mese potrivite pentru copii pe care întreaga familie le va iubi. Rețete de Susie Cover; Fotografii de Con Poulos. Drepturi de autor 2011 de Susie ' s Supper Club, LLC.