Mini Pâine de Curcan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Mini Turkey Loaf ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 253 de calorii , 28 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 2,34 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, amidon de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Meat Loaf , Mini Somon Loaf și Mini Loaf Pan Brownies .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți ceapa, ardeiul verde și ciupercile în ulei până se înmoaie.
Într-un castron mare, combinați legumele, 2 linguri de suc de mere, praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper. Se sfărâmă curcanul peste amestec și se amestecă bine.
Formați o pâine într-un 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 165°.
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de mere rămas la fiert. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, apa și sosul de soia până la omogenizare. Se amestecă treptat în sucul de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu pâine de curcan.