Mini prosciutto și frittatas de sparanghel

Mini prosciutto și frittatas de sparanghel
Mini prosciutto & asparagus frittatas necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 114 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de parmezan, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prosciutto și spanac mini Frittatas, Mini Frittatas într-un borcan cu sparanghel și Pancetta #FreshTake, și Mini Frittatas.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o formă de brioșă cu 12 găuri și tapetați fiecare gaură cu o felie de prosciutto pentru a acoperi baza și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și gătiți ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Între timp, scoateți vârfurile de pe sparanghel și lăsați-le deoparte. Tăiați fin tulpinile și adăugați-le la ceapă când sunt moi. Gatiti inca 2-3 minute, apoi scoateti si raciti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți ouăle, laptele și parmezanul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Adăugați un amestec de ceapă în fiecare gaură de brioșă. Împărțiți peste amestecul de ouă, apoi acoperiți cu capetele vârfului de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Presărați parmezanul rămas și gătiți timp de 18-20 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se scoate din staniu și se mănâncă cald sau rece.

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittata poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Candoni Moscato. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Candoni Moscato
Candoni Moscato
Candoni Moscato este fructat și parfumat, cu arome de nectarină proaspătă și miere, urmate de arome dulci și răcoritoare de piersici coapte și caise. Dulceața și aciditatea sa sunt perfect echilibrate de conținutul scăzut de alcool și bulele ușoare. Împerecherecombinația armonioasă de crocant și fructuos îl face un acompaniament perfect pentru produse de patiserie, prăjituri, salate de fructe, deserturi, cheesecake și mâncăruri picante. De asemenea, delicios cu înghețată sau pe cont propriu ca acompaniament la conversația dintre prieteni. Combinați-l cu suc de portocale proaspăt stors pentru mimoză delicată sau încercați cocktailul nostru dulce Candoni răcoritor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista