Mini plăcintă cu mere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Mini Apple Pie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,26 USD per porție, obțineți un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 303 de calorii. Dacă aveți la îndemână stafide aurii, zahăr brun, mere aurii aromate și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 30%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Apple Pie, Mini Apple Pie – 2 Puncte și Mini Apple Pie Bites.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mediu, fierbeți stafidele în suc de mere timp de 5 minute.
Adăugați mere; gătiți, descoperit, timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Combina zaharurile, faina si scortisoara; se adaugă la amestecul de mere. Pe o suprafață tapetă cu făină, întindeți jumătate din aluat pentru a se potrivi cu 20 oz. vas de copt.
Puneți aluatul în farfurie; tăiați până la marginea vasului.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Coaceți la 400° timp de 35-40 de minute sau până când devine maro auriu și clocotește. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling
Plăcinta cu mere poate fi asociată cu Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Un vin pe care l-ați putea încerca este Candoni Prosecco. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Candoni Prosecco
Delicat și fructat cu o notă de miere. Este crocant și curat în gură, cu o aciditate plăcută care lasă în urmă o prospețime delicioasă și persistentă, cu un gust uscat, bine echilibrat. Se asortează bine cu crustacee, fructe de mare și mezeluri. Se serveste bine racit.