Mini plăcinte de porc cu piccalilli
Rețeta mini plăcinte de porc cu piccalilli se poate face în aproximativ 1 oră și 28 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. 398 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă trebuie să serviți, produse de patiserie scurtă, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mini plăcinte de porc, Mini Plăcinte De Porc, și Pie Pops, plăcinte cu acadea, mini plăcinte pe un băț.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aliniați fiecare gaură a unei cutii de briose cu 12 găuri cu o fâșie subțire de pergament de copt pe mijloc, care este suficient de lungă, astfel încât capetele să iasă un centimetru sau doi, folosiți o bucată de unt pentru a rămâne pe loc.
Întindeți două treimi din produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată și ștampilați cercuri de 12 x 10 cm (poate fi necesar să rulați din nou garniturile). Apăsați un cerc în fiecare gaură pentru a alinia.
Presărați 1 lingură de pesmet în baza fiecărei plăcinte. Răsturnați restul de firimituri într-un bol de amestecare. Strângeți carnea de cârnați, aruncând pielea, împreună cu slănina, buzduganul, piperul, salvia și doar puțină sare. Pune-ți mâinile și zdrobește și strânge totul împreună până când pesmetul aproape că a dispărut. Împărțiți amestecul între găuri, împachetați ferm și modelați într-o cupolă în mijloc.
Întindeți restul de patiserie și ștampilați cercurile de 12 x 7cm.
Periați cu puțin ou și adăugați un blat la fiecare plăcintă, cu partea de ou în jos pentru a lipi, apăsând cu grijă marginile de patiserie pentru a sigila.
Periați cu mai mult ou (nu aruncați resturile) și presărați cu semințe de susan.
Coaceți timp de 30 de minute până devin aurii, apoi îndepărtați cu grijă plăcintele din tablă, folosind capetele pergamentului pentru a vă ajuta să le ridicați. Așezați-vă pe o tavă de copt căptușită cu pergament, periați pe toate părțile laterale cu mai mult ou și dați-o înapoi la cuptor pentru 8 minute. Se răcește complet, apoi se mănâncă cu piccalilli sau murătura preferată.