Mini Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos
Mini Coconut Cream Pies este un vegan desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de cocos, băutură din lapte de cocos vanilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2159 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Mini Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos, Mini Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Mini Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350ºF.To faceți crustele, puneți ovăzul și nuca de cocos în robotul de bucătărie sau într-un blender de mare putere. Grind timp de 30 de secunde.
Adăugați zahărul brun și uleiul de cocos și amestecați până se combină bine.Împărțiți uniform amestecul de crustă în puțurile unei mini-tigaie cu brioșe unsă sau a unei mini tigaie cu cheesecake (o matriță din silicon antiaderentă funcționează de asemenea minunat și nu trebuie unsă).
Coaceți crustele timp de 10 minute sau până se rumenesc. Lăsați-le să se răcească în tigaie în timp ce faceți filling.To faceți umplutura, scurgeți caju și puneți-le în robotul de bucătărie sau într-un blender de mare putere împreună cu băutura din lapte de cocos și siropul de arțar. Se amestecă la mare timp de 1 până la 2 minute sau până când este cremos.
Adăugați uleiul de cocos topit, 1/4 cană de nucă de cocos mărunțită, zahăr pudră și vanilie. Continuați să amestecați la înălțime până când este neted și cremos. Cu mâna, amestecați restul de 3 linguri de nucă de cocos mărunțită.
Se toarnă amestecul de nucă de cocos în godeurile tigaiei, peste crustele răcite. Așezați cu grijă tigaia în congelator (menținându-l la nivel) și lăsați plăcintele să se răcească și să se întărească timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți plăcintele mini din tigaie și păstrați-le în frigider până când sunt gata să eat.To serviți, acoperiți fiecare plăcintă mică cu nucă de cocos mărunțită prăjită, dacă doriți.