Mini Pizza Cu Vase Adânci
Deep-fel de mâncare mini pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni oscar mayer, frunze de oregano, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mini Pizza Cu Vase Adânci, Mini Pizza Cu Vase Adânci, și Pizza Mini Deep Dish Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți aluatul de pizza pe tăbliță.
Tăiați în dreptunghiuri de 12 (3x2 inci); Așezați 1 în fiecare din cele 12 căni de tigaie pentru brioșe pulverizate cu spray de gătit.
Presărați jumătate din brânza mărunțită uniform în cupe; se acoperă cu sos de pizza, restul de brânză mărunțită și pepperoni.
Se presară parmezan și oregano.
Coaceți 11 până la 12 min. sau până când crustele se rumenesc și brânza mărunțită se topește. Se răcește 5 min. înainte de a scoate din tigaie pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.