Mini-Pavlovas
Mini-Pavlovas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 251 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați suc proaspăt de portocale și zahăr, cremă de tartru, zahăr granulat superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Pavlova, Mini Pavlovas Cu Căpșuni, și Mini Banoffee Pavlovas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foile de copt cu pergament de gătit sau folie cu unt și făină. Desenați șase cercuri cu diametrul de 3 inci pe pergament la cel puțin 3 inci distanță.
Se amestecă 1/3 cană de zahăr cu amidonul de porumb; pus deoparte.
Cu un mixer electric, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare. Apoi bateți treptat în amestecul de amidon de porumb - zahăr până când albii sunt rigizi și lucioși. Bateți în oțet și vanilie până se omogenizează. Amestec de movilă uniform pe cercuri. Cu spatele unei linguri mari, faceți o indentare asemănătoare unui castron în centrul fiecărei movile.
Coaceți într-un cuptor de 300 până devine auriu și uscați la atingere, 50 până la 60 de minute. Se răcește complet pe tigaie. Dacă faceți înainte, depozitați etanș până la 1 zi. Cu o spatulă largă, transferați cu atenție fiecare bezea pe o farfurie.
Se amestecă fructele cu lichiorul; amestec de lingură în cavitatea fiecărei bezea.
Adăugați frisca după gust.