Mini Oreo Mousse deserturi

Mini Oreo Mousse deserturi
Deserturile cu Mousse mini OREO ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, fursecurile oreo, toppingul cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Borcane Cu Mousse Oreo, Cremă de nucă de cocos Mini deserturi congelate cu coajă magică de ciocolată albă, și Oreo-Crustă Mousse De Ciocolată Albă Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ciocolata topită și smântâna până se omogenizează bine; se răcește ușor. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Lingura aproximativ 1 lingura. mousse pe fiecare cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
3
Se servește imediat sau se păstrează la frigider până când este gata de servit.
4
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista