Mini Meatball Minestran și Provolone la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 840 calorii. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, lapte stropit, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Mini Meatball Minestra, Mini Chifteluță Minestra (Rachael Ray), și Mini Cârnați Chiftele Minestra.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
3
Adăugați ceapa și 2 căței de usturoi și sotati 4 până la 5 minute, apoi adăugați escarola și ofiliți. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă fasolea, se adaugă bulionul și apa și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Nucșoară
Ceapă
Piper
Fasole
Stoc
Apă
Sare
4
În timp ce stocul fierbe, combinați carne, ou, pesmet, lapte, o mână de brânză, fenicul, ienibahar, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Ienibahar
Pătrunjel
Brânză
Fenicul
Stoc
Carne
Lapte
Ouă
5
Combinați și rotiți în bile de 1 inch și adăugați la supă. Gatiti 2 minute, apoi adaugati paste si gatiti inca 6 minute. Stingeți focul, garnisiți cu coajă de lămâie și serviți cu brânză trecută la masă.