Mini chifteluțe cu sos de grătar balsamic de zmeură

Mini chifteluțe cu sos de grătar balsamic de zmeură
Reteta Mini chiftele cu sos de gratar zmeura-Balsamic ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Un amestec de carne de curcan măcinată, zahăr brun auriu, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Cu Sos De Grătar, Meatballs în sos de grătar, și Sos Balsamic Pentru Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: într-un castron mare, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, pătrunjelul, laptele, pasta de roșii, usturoiul, sarea, piperul, oul, usturoiul și ceapa. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați curcanul măcinat și carnea de cârnați. Folosind degetele, amestecați ușor toate ingredientele până când se combină bine. Folosind o măsură de lingură, formați amestecul de carne în bile de 1 până la 1 1/4 inci (aproximativ 36 de chifteluțe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile și se fierbe, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Pentru sos: într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați zmeura, ketchup-ul, gemul, zahărul, oțetul, sosul Worcestershire, ardeiul, sarea, piperul și coaja de lămâie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă sosul într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa usor, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți tigaia de pe foc și răciți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă într-un castron mic de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Filetați 1 chiftea, 1 cub de mango și 1 bucată de frunză de radicchio pe fiecare frigăruie. Aranjați chiftelele pe un platou și serviți sosul de grătar alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Ingrediente

2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de curcan întunecatăcarne de curcan întunecată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet simplupesmet simplu1lingura. otet de vin rosuou, la temperatura camereiou, la temperatura camerei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun auriu ambalatzahăr brun auriu ambalat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1miciZest de lamaieZest de lamaie2marila 3 Mango mari, decojite, fără sâmburi și se taie în treizeci și șase cuburi de 3/4 inchla 3 Mango mari, decojite, fără sâmburi și se taie în treizeci și șase cuburi de 3/4 inch33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1smallsceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat1lasăTreizeci și șase de piese de 1 inch rupt radicchioTreizeci și șase de piese de 1 inch rupt radicchio4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzmeură neîndulcită congelată, dezghețatăzmeură neîndulcită congelată, dezghețată1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgem de zmeură fără semințegem de zmeură fără semințe2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.picant italiană Turcia cârnați link-uri, membrane eliminatepicant italiană Turcia cârnați link-uri, membrane eliminate1Oreos dublu umplut1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute2Bucăți de caramele Heath BarPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Deloach Forgotten Vines Zinfandel cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista