Mini ardei umpluți cu orez de cocos
Mini ardei umpluți cu orez de nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mini Ardei Umpluți Cu Orez, Mini Ardei Umpluți, și Mini Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți orezul în apă rece. Apoi adăugați orezul, apa, laptele de cocos și sarea împreună într-o oală la foc mare și aduceți la fierbere. Se amestecă și se reduce focul la cea mai mică setare posibilă și se acoperă bine vasul cu capacul. Continuați să gătiți timp de aproximativ 20 de minute până când ați terminat.
Se amestecă coaja de tei și nucile zdrobite în orezul gătit.
Tăiați lungimea laterală a ardeilor și îndepărtați venele și semințele (salvați tăieturile pentru altă utilizare). Umpleți fiecare ardei cu amestecul de orez cu nucă de cocos.
Se aseaza pe tava unsa si se coace la 350 de minute pentru 20-30 de minute.Aranjați pe un platou și garnisiți cu nucă de cocos mărunțită prăjită și coriandru și măsline.