Minestrone De Legume Cu Aragaz Lent

Minestrone De Legume Cu Aragaz Lent
Nevoie de o supă fără lactate? Minestrone de legume cu aragaz lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 90 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână paste rotini, morcovi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone Cu Două Fasole Cu Aragaz Lent, Supă Minestrone Cu Aragaz Lent, și Supă Minestrone Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Se amestecă pastele. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Presărați fiecare porție cu brânză. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista