Minestrone cu orez Arborio ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 340 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.15 pe portie. Dacă aveți la îndemână varză, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de 1/4 cană la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul, morcovii și țelina. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
4
Adăugați dovlecelul și varza. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De Pizzocheri
5
Adăugați bulionul, fasolea, orezul, cartofii, pasta de roșii, frunza de dafin, cimbru și sarea în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când orezul și legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă ardeiul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Presărați fiecare castron cu parmezan și stropiți fiecare cu 1 linguriță de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Subţire-
9
Recomandare vin: Salice Salentino, un roșu bogat și rustic din sudul Italiei Apulia, este un meci emotionanta pentru acest clasic familiar. Vinul este produs în cantități mari, făcându-l într-o clipă pentru a găsi.