Mindy Fox ' s Peanut Soba, varză și salată de pui

Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata de arahide, varză și pui a lui Mindy Fox ar putea fi o rețetă super de încercat. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 685 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați varză de savoy, ulei de semințe de struguri, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de tăiței Soba și varză cu sos picant de arahide, Salată Soba Cu Rețetă De Pui Și Varză, și Salată Picantă De Tăiței Soba Cu Pui De Arahide.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați pieptul de pui în oală, aduceți la foc mic și gătiți timp de 6 minute. Acoperiți, opriți focul și lăsați să se braconeze încet până când puiul este gătit, încă aproximativ 15 minute.
Scoateți, lăsați să se răcească și feliați subțire.
Între timp, combinați untul de arahide, sosul de soia, oțetul de orez, ghimbirul, usturoiul, sosul chile și jumătate din uleiul de susan într-un blender sau un robot de bucătărie mic. Se amestecă (sau se procesează) până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru a obține o textură liberă pentru acoperirea tăiței.
Într-un castron mare, aruncați împreună varza, ridichile, cea mai mare parte a coriandrului, uleiul de struguri, sucul de lămâie și uleiul de susan rămas. Condimentează după gust cu sare.
Gatiti taiteii in apa abundenta pana cand sunt doar al dente, apoi scurgeti si clatiti pentru a elimina excesul de amidon. Îmbrăcați-vă cu sosul de arahide și aranjați în 4 boluri puțin adânci.
Completați tăiței cu salata de varză, coriandrul rămas, scallions și puiul feliat.
Serviți cu mai multe pene de var, dacă doriți.