Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan

Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan
Carnea de porc milaneză cu salată de rucola, fenicul și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 440 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, ulei de măsline, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola, fenicul și parmezan, Milanez de pui cu salată de rucola, și Milanez De Pui Cu Salată De Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați panko, parmezan ras, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei pe o farfurie mare. Într-un castron mic, bateți ușor ouăle. Înmuiați fiecare cotlet de porc în ou, apoi transferați în amestecul panko și acoperiți complet cu firimituri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ParmezanParmezan
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați rucola, feliile de fenicul și așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
RucolaRucola
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Salată stropită cu 3 linguri. ulei de măsline și suc de lămâie. Aruncați, condimentați cu sare și piper rămase și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Într-un 12-in. tigaie antiaderentă, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați două cotlete de porc și gătiți, întorcându-vă o dată, până când crustele sunt maro auriu și crocante, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Transferați cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald. Repetați cu cotletele rămase.
7
Tăiați fiecare cotlet în jumătate în diagonală și aranjați pe un platou de servire cu salată.
8
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista