Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan
Carnea de porc milaneză cu salată de rucola, fenicul și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 440 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, ulei de măsline, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola, fenicul și parmezan, Milanez de pui cu salată de rucola, și Milanez De Pui Cu Salată De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați panko, parmezan ras, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei pe o farfurie mare. Într-un castron mic, bateți ușor ouăle. Înmuiați fiecare cotlet de porc în ou, apoi transferați în amestecul panko și acoperiți complet cu firimituri. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați rucola, feliile de fenicul și așchii de parmezan.
Salată stropită cu 3 linguri. ulei de măsline și suc de lămâie. Aruncați, condimentați cu sare și piper rămase și aruncați din nou.
Într-un 12-in. tigaie antiaderentă, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați două cotlete de porc și gătiți, întorcându-vă o dată, până când crustele sunt maro auriu și crocante, 5 până la 6 minute.
Transferați cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald. Repetați cu cotletele rămase.
Tăiați fiecare cotlet în jumătate în diagonală și aranjați pe un platou de servire cu salată.