Mike ' s Deli faimoasa Parmigiana de vinete

Mike ' s Deli faimoasa Parmigiana de vinete
Mike Deli celebru vinete Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 419 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, romano, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana 2, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și încălziți uleiul într-o tigaie mare, cuptor olandez sau friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Cojiți vinetele și feliați-le în felii groase de 1/4 inci. Înveliți fiecare parte a vinetei cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Într-un castron separat bateți 4 ouă și înmuiați vinetele în ou pentru a acoperi ambele părți. Apoi luați firimiturile de pâine și faceți același lucru pentru a acoperi fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Odată ce uleiul este fierbinte, puneți vinetele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. De asemenea, puteți folosi o friteuză și lăsați-o timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
După ce toate vinetele au fost prăjite, obțineți o tigaie dreptunghiulară și începeți stratificarea adăugând sosul marinara pe fundul tigaiei, apoi vinetele, mai mult sos, mozzarella proaspătă, brânză Romano și continuați să stratificați până când ați ajuns în partea de sus a tigaiei. Completați cu sos, mozzarella și Romano ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Puneți vinetele în cuptor și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista