Mike ' s Deli faimoasa Parmigiana de vinete

Mike ' s Deli faimoasa Parmigiana de vinete
Mike Deli celebru vinete Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 419 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, romano, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana 2, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și încălziți uleiul într-o tigaie mare, cuptor olandez sau friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Cojiți vinetele și feliați-le în felii groase de 1/4 inci. Înveliți fiecare parte a vinetei cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Într-un castron separat bateți 4 ouă și înmuiați vinetele în ou pentru a acoperi ambele părți. Apoi luați firimiturile de pâine și faceți același lucru pentru a acoperi fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Odată ce uleiul este fierbinte, puneți vinetele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. De asemenea, puteți folosi o friteuză și lăsați-o timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
După ce toate vinetele au fost prăjite, obțineți o tigaie dreptunghiulară și începeți stratificarea adăugând sosul marinara pe fundul tigaiei, apoi vinetele, mai mult sos, mozzarella proaspătă, brânză Romano și continuați să stratificați până când ați ajuns în partea de sus a tigaiei. Completați cu sos, mozzarella și Romano ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Puneți vinetele în cuptor și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista