Migdale prăjite dulci și picante
Migdalele prăjite dulci și picante sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 1103 calorii, 32g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Migdale Prăjite Picante-Dulci, Dulce Picant Smokey Prăjită Migdale, și Migdale prăjite cu cinci condimente chinezești dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Ungeți ușor o tigaie cu jeleu de 10x15 inci.
Combinați albușul de ou și vanilia într-un castron mare; bate până se spumează.
Adăugați migdale și aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă migdalele într-o strecurătoare de plasă pentru a scurge excesul de lichid, 5 până la 10 minute. Întoarceți migdalele strecurate în castron.
Se amestecă zahărul alb, zahărul brun, scorțișoara, pudra de chili și sarea împreună într-un castron.
Presărați amestecul de zahăr peste migdale și aruncați pentru a acoperi uniform.
Răspândiți uniform piulițele acoperite pe tigaia pregătită cu jeleu.
Coaceți, amestecând la fiecare 20 de minute, până când condimentul se agață de migdale, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească complet înainte de depozitare într-un recipient etanș.