Migdale Prăjite
Migdalele prăjite necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Gheață de caise cu migdale prăjite, Migdale Prăjite Cu Rozmarin, și Migdale Prăjite Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; se amestecă bine.
Întindeți nucile pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până la prăjit, amestecând de două ori. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Migdale zdrobitoare de foame: migdalele conțin mai multă vitamină E care luptă împotriva bolilor decât orice altă nucă și mai mult de 90% din grăsime este nesaturată, care este un fel de inimă sănătoasă. În plus, o mână de nuci vă poate satisface cu adevărat foamea, iar conținutul ridicat de grăsimi vă menține mai plin, rezultând mai puțină mâncare în general. Prăjirea migdalelor, ca în această rețetă, ajută la eliberarea compușilor aromatici care asigură un gust mai bogat și mai nuci.