Migdale Macaroon Brownie Baruri
Almond Macaroon Brownie baruri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. Acest desert are 231 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte condensat, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 261 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Coconut Macaroon Brownie Bites, Migdale Macaroon Negrese, și Macaroon Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de gătit. Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor de pe brownie mix box pentru brownies cakelike.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 26 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele de umplere.
Scoateți brownies din cuptor. Lingurați cu grijă și întindeți umplutura uniform peste brownies.
Coaceți cu 15 minute mai mult (umplutura nu se va rumeni). Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 linguriță de ulei la 30 până la 40 de secunde, amestecând la fiecare 10 secunde, până când chipsurile sunt topite. Lingură în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful mic din colțul pungii; stropiți ciocolata peste umplutură. Pentru bare, tăiați 8 rânduri cu 6 rânduri.