Migdale afumate de casă

Migdalele afumate de casă sunt o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 de rețete cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 280 de calorii . Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați migdale nedecolorate, pudră de usturoi, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite , Supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite și Pâine de dovlecel cu ciocolată și cartofi dulci cu migdale și cireșe uscate .
Instrucțiuni
Într-un castron, bate albușul până devine spumos.
Adăugați praf de usturoi, sare de țelină, sare și fum lichid; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați migdalele și amestecați până se îmbracă bine. Întindeți uniform migdalele într-un strat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 300° timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute. Rece. Depozitați într-un recipient etanș.