Miere-Sriracha Aripi De Bivol Glazurate

Miere-Sriracha glazurate Buffalo Wings ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 666 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 199 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, sriracha, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aripi De Bivol Sriracha La Cuptor, Aripi Sănătoase De Pui Sriracha" Buffalo", și Aripi Sriracha Glazurate Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 buc.F. Pregătiți friteuza umplând cu ulei până la nivelul de umplere sugerat de producător. (Alternativ, se poate folosi o tigaie largă din fontă sau altă tigaie grea; umpleți cu ulei la o adâncime de 2 până la 3 inci, dar nu mai mult de jumătatea laterală a tigaiei.) Puneți vârfurile aripilor sub aripă pentru a evita arderea lor sau îndepărtați vârfurile și economisiți pentru a face stoc.
Încălziți uleiul la 350 de grade F. prăjiți aripile în loturi timp de 10 până la 12 minute, până când sunt crocante și se rumenesc. Aveți grijă să nu aglomerați tigaia, deoarece acest lucru va scădea semnificativ temperatura uleiului și va duce la aripi ude. Păstrați loturi de aripi fierte pe o grătar așezată peste o foaie de copt (sau pe o foaie de copt căptușită cu folie) în cuptorul preîncălzit până când toate aripile au fost prăjite.
În timp ce aripile se prăjesc, topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Adăugați Sriracha, miere, sare și suc de lămâie, amestecând pentru a combina. Păstrați cald la foc mic.
Puneți aripile fierte într-un bol mare de amestecare și aruncați cu amestecul Sriracha. Așezați aripile acoperite pe un platou mare, garnisind cu coriandru și semințe de susan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.