Miere picant BBQ aripi

Miere picant BBQ aripi
Miere picant BBQ aripi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos original de grătar, aripi de pui, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Picant Miere Fierbinte Aripi, Aripi picante prăjite cu miere, și Aripi De Pui Cu Muștar Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ardei, miere și 1/4 cană sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Se toarnă peste pui într-un vas superficial; aruncați pentru a acoperi. La frigider 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Aripi de grătar 8 până la 10 min. sau până la făcut, întorcându-se după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați aripile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați sosul de grătar rămas; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista