Miere-muștar coaste glazurate în cuptor și Broiler
Miere-muștar coaste glazurate în cuptor și Broiler necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, apă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Coaste Glazurate Cu Muștar De Miere, Coaste glazurate cu melasă și muștar, și Coaste glazurate de sorg-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați oțetul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul este complet dizolvat și amestecul se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și muștarul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Ungeți rafturile de porc pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Într-o cratiță la foc mediu-mare, combinați sosul de soia, 4 căni de apă și ghimbirul și aduceți la fierbere.
Turnați amestecul în fundul unei tigaie, prevăzută cu un suport, și aranjați coastele pe suport. Înfășurați tigaia cu folie și prăjiți până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți coastele din cuptor și transferați-le pe foi de copt căptușite cu folie sau hârtie pergament. Porniți broilerul și lăsați să se încălzească timp de 3 până la 5 minute.
Periați coastele puternic pe partea superioară cu o parte din glazură, puneți sub broiler și fierbeți până se rumenesc și se formează o crustă.
Scoateți din cuptor pe o tăietură și periați cu mai multă glazură.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Aranjați coastele pe un platou de servire și serviți.