Miere-muștar coaste glazurate în cuptor și Broiler

Miere-muștar coaste glazurate în cuptor și Broiler
Miere-muștar coaste glazurate în cuptor și Broiler necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, apă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Coaste Glazurate Cu Muștar De Miere, Coaste glazurate cu melasă și muștar, și Coaste glazurate de sorg-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați oțetul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul este complet dizolvat și amestecul se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și muștarul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
5
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți rafturile de porc pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Carne De PorcCarne De Porc
7
Într-o cratiță la foc mediu-mare, combinați sosul de soia, 4 căni de apă și ghimbirul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Turnați amestecul în fundul unei tigaie, prevăzută cu un suport, și aranjați coastele pe suport. Înfășurați tigaia cu folie și prăjiți până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți coastele din cuptor și transferați-le pe foi de copt căptușite cu folie sau hârtie pergament. Porniți broilerul și lăsați să se încălzească timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Periați coastele puternic pe partea superioară cu o parte din glazură, puneți sub broiler și fierbeți până se rumenesc și se formează o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Scoateți din cuptor pe o tăietură și periați cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
12
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Aranjați coastele pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista