Miere De Pui

Miere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 403 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, suc de portocale, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a marina: într-un vas sau castron de sticlă neporos, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, mierea, sarea, piperul, pudra de curry și boiaua.
Se amestecă bine, apoi se adaugă piept de pui și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți vasul și dați-l la frigider pentru a marina peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puiul din marinată, aruncând orice marinată rămasă și puneți-l într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.