Miere Cheie Var Pui La Gratar
Miere cheie var pui la gratar ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 167 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, jumătăți de piept de pui, piper de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Tei Cu Miere La Grătar, Pui La Gratar Cu Miere-Tei, și Pui De Miere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați sucul de lămâie cheie, mierea, usturoiul și ardeiul de lămâie.
Așezați puiul în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Grătați puiul marinat aproximativ 8 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Aruncați marinada rămasă.