Miel și morcovi curry
Mielul și morcovii curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 612 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cuscus, chutney de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tocană de miel curry cu morcovi, Morcovi curry cu nuci pecan, și Conopidă și morcovi curry.
Instrucțiuni
Așezați morcovul și ceapa într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Așezați făina într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați miel. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se acoperă cu spray de gătit; adăugați miel și gătiți, amestecând des, 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați mielul, cidrul și următoarele 6 ingrediente în aragazul lent. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare 1 ora.
Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore.
Scoateți capacul și amestecați amestecul.
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.