Miel și legume prăjite

Miel și legume prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul și legumele prăjite. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 14 și costă $1.7 pe portie. O porție conține 175 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, bulion de vită fără sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus, Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, și Cotlete de miel cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din miel. Faceți fante adânci de 1/4 inci în miel; introduceți o felie de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Combinați rozmarinul tocat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Presărați jumătate din amestecul de rozmarin peste miel. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a mielului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Puneți mielul într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit; adăugați cartofi, morcovi și bulion de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Presărați legumele cu amestecul de rozmarin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 150 (mediu-rar) până la 160 (mediu), amestecând ocazional legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați mielul într-un platou de servire; aranjați legumele în jurul Mielului și păstrați-le la cald. Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Combinați 1/4 cană de apă și amidon de porumb, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sucurile de tigaie, amestecând cu un tel de sârmă. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți sosul cu miel și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Garnisiți cu crengute de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții14
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista