Miel și ardei la foc mic

Miel și ardei la foc mic
Miel fiert la foc mic și ardei este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 264 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, usturoi praf și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Rețete similare includ Gambe De Miel La Foc Mic, Miel usturoi cu ardei și cuscus, și Ardei umpluți cu miel și vinete.

Instrucțiuni

1
Înveliți ardeiul gras și ceapa cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Înveliți ambele părți ale mielului cu spray de gătit; adăugați mielul în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați vinul și restul de 3 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă peste miel; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 6 minute sau la gradul dorit de coacere, intorcand mielul o data si amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Transferați mielul într-un platou de servire. Se amestecă legumele în amestecul de vin; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Lingurați legumele peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista