Miel Prăjit Cu Ierburi
Mielul prăjit cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 375 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, picior de miel, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Miel Prăjit Cu Ierburi, Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi, și Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului, astfel încât mielul să stea în mijlocul cuptorului.
Curățați 6 căței de usturoi și puneți-i în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel.
Adăugați rozmarinul, 1 lingură de sare, 1 linguriță de piper și untul. Procesați până când usturoiul și rozmarinul sunt tocate fin. Înveliți bine partea superioară și părțile laterale ale mielului cu amestecul de rozmarin. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute până la 1 oră.
Aruncați cartofii și usturoiul rămas necojit într-un castron cu uleiul de măsline și presărați sare.
Așezați în fundul unei tigaie mari.
Așezați mielul deasupra cartofilor și prăjiți timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a mielului este de 135 de grade (rare) sau 145 de grade (mediu).
Scoateți din cuptor și puneți mielul pe un platou; acoperiți bine cu folie de aluminiu. Lăsați mielul să se odihnească aproximativ 20 de minute. Feliați și serviți cu cartofii.