Mielul marocan gătit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de semințe de fenicul, ceapă, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Miel Marocan Gătită Lent, Pui De Caise Marocan Gătit Lent, și Cotlete De Miel Gătite Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați miel și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați mielul în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcând ocazional și adăugând încă 2 linguri de ulei în tigaie între loturi, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați mielul într-un alt castron mare după fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ceapa și pasta de roșii în picături în tigaie. Reduceți căldura la mediu;saut până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați bulion, fasole garbanzo, caise, roșii, bețișoare de scorțișoară, ghimbir și coajă de lămâie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți mielul în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când mielul este doar fraged, aproximativ 1 oră. Descoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mediu-mic, amestecând ocazional.)