Miel marinat la grătar cu marmeladă de șalotă, servit cu legume la grătar

Miel marinat la grătar cu marmeladă de șalotă, servit cu legume la grătar
Miel marinat la grătar cu marmeladă de șalotă, servit cu legume la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1117 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei la grătar. Un amestec de tunuri de miel, ghimbir rădăcină cm cub, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată caldă de legume de primăvară cu miel la grătar, Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, și Vinete marinate la grătar cu Fetan și ierburi.

Instrucțiuni

1
Face sosul intr-un castron, amestecati impreuna 150ml ulei de măsline, suc de lămâie, muștar, usturoi, topuri de fenicul si menta, un vârf de cuțit bun fulgi de sare de mare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă jumătate de marinată într-un vas lung, se așează mielul deasupra și se acoperă cu marinada rămasă. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute, astfel încât aromele să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Încălziți o tigaie la foc mare, adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul, pudra de curry, zahărul, 4 lingurițe de ulei și prăjiți 2-3 minute, amestecând până se caramelizează. Reduceți focul și adăugați frunze Din 4 crenguțe de cimbru. Se condimentează și se gătește la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Deglazați cu oțet de vin, gătiți încă 5 minute, apoi amestecați crme frache și gătiți 2-3 minute. Ar trebui să aveți un amestec moale cremos. Se lasă deoparte să se răcească. Marmelada se va păstra la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați ușor rădăcinile de fenicul, apoi sferturiți și tăiați fiecare bulb în 8 pene. Tăiați fiecare pană în centru aproape până la rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Așezați pe o farfurie, stropiți cu puțin ulei și oțetul balsamic. Condimentează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Pentru sparanghel, tăiați capetele lemnoase pe diagonală, apoi împărțiți fiecare suliță în centru aproape până la vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Stropiți cu puțin ulei și condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Pentru ardei, îndepărtați tulpina, deschideți fanta, îndepărtați semințele și coastele, apoi deschideți-le și tăiați-le în benzi lungi de 2 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Presărați feliile de pâine cu sare zdrobită, mai multe frunze de cimbru și stropiți ușor puțin ulei. Puneți toate legumele și pâinea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Ridicați carnea din marinată și agitați ușor pentru a îndepărta orice exces de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Așezați pe grătarul fierbinte (aveți grijă, deoarece grătarul se va aprinde) și gătiți 6-7 minute pe fiecare parte, deplasându-vă în partea laterală a grătarului dacă încep să ardă. Apăsați carnea cu spatele unei furculițe pentru a verifica coacerea (vezi sfaturile Gordons, mai jos). Îmi servesc mielul mediu rar. Se lasă 2 minute în plus fiecare parte pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Scoateți carnea gătită și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Legume Griddle începând cu fenicul, permițând 3 minute fiecare parte până când chargrilled și ușor dedurizată. Apoi gătiți sparanghelul timp de 4-5 minute întorcându-se o dată, fâșiile de ardei (3-4 minute) și în cele din urmă pâinea până se prăjește ușor. Feliați carnea subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Întindeți pâinea prăjită cu marmeladă de șalotă, acoperiți cu mielul și serviți cu legumele alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Frank Family Vineyards Zinfandel cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Zinfandel
Frank Family Vineyards Zinfandel
Cu un miez magenta închis și nuanțe de rubin în jurul marginii, Napa Valley Zinfandel 2011 oferă un parfum delicat de fructe roșii și violete, în timp ce indicii de lemn de santal, salvie și piper înfrumusețează nasul sofisticat. Finețea de pe palat reflectă un Zinfandel elegant, care este bine echilibrat. Plăcinta suculentă de cireșe negre și nivelurile adecvate de stejar se căsătoresc perfect.Amestec: 89% Zinfandel, 11% Sirah Mic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista