Mielul la grătar mediteranean necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 116 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fripturi De Miel La Grătar Mediteraneene, Kebab De Miel La Grătar Mediteranean, și Miel Mediteranean.
Instrucțiuni
1
Feliați mielul pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând mielul plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
2
Combinați vinul și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați mielul în pungă; sigiliu. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miel
6
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Așezați mielul pe grătar acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere, întorcând și ungând mielul o dată cu marinada rezervată.