Miel la grătar cu pansament de Anchoiadă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Mielul la grătar cu pansament de Anchoiadă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 189 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, hamsie, picior de miel rulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Cotlet de miel la gratar cu sos provensal, Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, și Anchoïade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti mielul, combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați mielul în pungă; sigiliu. Marinați la frigider timp de 12 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Presărați mielul cu sare și piper.
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 30 de minute, întorcându-se pentru a găti toate părțile sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu rar).
Scoateți din grătar și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați 1 lingură de rozmarin, 1 1/2 linguri de suc, 1 lingură de ulei și hamsii într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.