Miel la grătar cu jeleu de mere-mentă

Mielul la grătar cu jeleu de mere-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1500 calorii, 56G de proteine, și 105g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, jalapeno, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Jeleu Proaspăt De Mentă-Piper, Cotlete de miel crocante și jeleu proaspăt de mentă, și Mentă Jeleu De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mere trimestru și locul întreg de mere (semințe și miez incluse) în cratiță mare cu 1 buchet menta, apă, oțet și ardei iute. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți până când merele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Mash și se toarnă într-o sită căptușită cu cheesecloth peste un bol.
Lăsați să stea să se scurgă până când aveți aproximativ 2 căni de suc. Nu strângeți amestecul de mere în tifon pentru a extrage mai mult suc.
Se toarnă sucul pătat în cratiță și se amestecă zahărul. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic și se fierbe până se reduce la jumătate și devine gros. Rezervați jumătate din Jeleu pentru servire și jumătate pentru periaj pe cotlete în timp ce se prăjesc.
Lăsați jeleul să se răcească ușor înainte de a peria cotletele.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper și acoperă ușor cu ulei. Grătați pe fiecare parte timp de aproximativ 3 minute, pentru periaj mediu rar, continuu cu glazura.
Amestecați restul de 1/4 cană de mentă tocată în jeleu rezervat și serviți alături de cotlete la grătar.