Miel fiert în lapte cu fenicul

Miel fiert în lapte cu fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul fiert în lapte cu fenicul. O porție conține 727 calorii, 41G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, farro, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc fiert cu lapte cu fenicul și varză, Cozi de miel fierte cu fenicul, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul.

Instrucțiuni

1
Rumeniti bucatile de miel pe toate partile: intr-un cuptor olandez mare (5 pana la 6 litri) cu fund gros, incalziti 2 linguri de ulei de masline pe mediu inalt. Uscați bucățile de miel. Condimentează bine cu sare și piper. Lucrând în loturi, așezați bucăți de miel în tigaie (nu vă înghesuiți). Nu amestecați. Întoarceți-vă doar după ce o parte s-a rumenit. Maro toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Saut fenicul, se adauga usturoiul, semintele de fenicul: se Reduce focul in tigaie la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați feniculul tăiat cubulețe și gătiți câteva minute până se înmoaie, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și semințele de fenicul zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Puneți carnea în tigaie, adăugați lapte, smântână, rozmarin, gătiți până se înmoaie: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați carnea înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați laptele și smântâna. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim, adăugați crenguța de rozmarin, acoperiți. Gatiti timp de 1 1/2 pana la 2 ore pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Gătiți farro: în timp ce mielul gătește, pregătiți farro (sau orezul brun). Farro va dura aproximativ 45 de minute pentru a găti, după care poate fi păstrat cald, deci timpul în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
FarroFarro
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Clătiți farro printr-o sită până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Adăugați-l într-o cratiță mare, cu fund gros. Acoperiți cu aproximativ doi centimetri de apă și adăugați aproximativ o lingură de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți parțial și lăsați să gătească timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Scurgeți excesul de apă și lăsați-l deoparte până când sunteți gata să-l utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Scoateți mielul din oală, reduceți sosul: odată ce mielul este fraged, scoateți bucățile din oală și puneți-le deoparte. Aruncați rozmarinul. Aduceți sosul de cremă de lapte la fierbere la foc mare și reduceți la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Sos pur și simplu, amestecați cu miel: lucrați în loturi, pur și simplu într-un blender (sau cu un blender de imersie) până se omogenizează. (Când purificați lichidele fierbinți într-un blender, cel mai bine este să lucrați cu cantități relativ mici, umplând doar un sfert din blender. În caz contrar, presiunea poate sufla partea superioară a blenderului și poate face o mizerie fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Întoarceți sosul și mielul în oală și, dacă este necesar, încălziți până se încălzește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Înainte de servire, amestecați pătrunjelul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
18
Serviți mielul fiert peste farro cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista