Miel de rozmarin-usturoi cu fasole albă

Mielul de rozmarin-usturoi cu fasole albă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 748 calorii, 76g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rozmarin, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Miel De Rozmarin Cu Cartof Prăjit Și Fasole Albă, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Picior de miel cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. înjumătățiți 1 lămâie și frecați-l peste miel. Strângeți sucul într-un castron mic; se amestecă cu usturoiul și rozmarinul.
Tăiați 10 fante, de 1 până la 2 inci adâncime, pe toată carnea. Umpleți tăieturile cu amestecul de usturoi. Frecați carnea cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu 1 lingură de sare.
Așezați mielul într-o tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți și prăjiți timp de 40 de minute mai mult sau până când cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 145 până la 150 F.
Scoateți din cuptor; lăsați să se odihnească 10 minute.
Tăiați 1/4 din carnea de miel și rezervați pentru o altă utilizare.
Între timp, într-un castron mare amestecați muștarul, sucul din lămâia rămasă, uleiul rămas și sarea. Îndoiți fasolea, șalota și pătrunjelul. Rezervați 2 căni de fasole pentru o altă utilizare. Feliați subțire mielul rămas și serviți cu fasolea albă.