Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu lingură de cafea. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, vin, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Mielul lui Mean puteți mânca cu o lingură, Gigot a la Cuill Ampercrore-Franceză lent fierte lingura de miel, și Miel Fiert / Gambe De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toacă 2 căței de usturoi și se freacă pe Miel, răspândindu-se uniform. Presărați generos mielul cu sare și piper. Puneți mielul pe un suport în formă de V într-o tigaie mare de prăjire. Înconjurați raftul cu ceapă, morcovi, șalotă, roșii și 4 căței de usturoi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă Eșalotă
Morcov
Tomate
Carne Măcinată
Ceapă
Miel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Stropiți ulei de măsline peste legume și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Miel
4
Prăjiți 30 de minute. Reduceți căldura la 350 și gătiți încă 30 de minute.
5
Reduceți căldura la 25
6
Transferați mielul pe o farfurie și ridicați raftul din tigaie. Puneți tigaia pe un arzător la foc mare, adăugați vin și fierbeți, folosind o spatulă metalică largă pentru a amesteca și răzui legumele caramelizate de pe fundul tigaiei, până când vinul s-a redus la jumătate. Se amestecă 2 căni de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea
Miel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se ia de pe foc. Puneți mielul înapoi în tigaie (fără raft); lingurați sucuri peste el. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Reveniți la cuptor și gătiți până când mielul este fraged și se îndepărtează de os, aproximativ 5 ore, întorcând mielul o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați mielul într-un platou și acoperiți cu folie. Reîncălziți restul de 1 cană de cafea și turnați cu lichid și legume din tigaie într-un blender, lucrând în loturi, dacă este necesar. Pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare așezată peste un castron, folosind partea din spate a unei linguri sau a unei oale pentru a-l împinge, dacă este necesar. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Polonic
Bol
11
Se toarnă jumătate de sos peste miel și se servește restul într-un bol.