Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry
Rețeta mielul cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, apă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Salată de pui curry cu biscuiți Garam Masala, și Cozi de miel cu Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel pentru a forma o suspensie. Aduceți oțetul și zahărul la foc mic într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de suspensie; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând constant cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc. Se amestecă menta și pudra de curry; abrupt 30 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a pregăti mielul, puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Combinați pesmetul, garam masala, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați mielul pe o foaie de copt superficială. Apăsați amestecul de pesmet pe Miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.