Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry
Rețeta mielul cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, apă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Salată de pui curry cu biscuiți Garam Masala, și Cozi de miel cu Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel pentru a forma o suspensie. Aduceți oțetul și zahărul la foc mic într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de suspensie; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând constant cu un tel.
Se ia de pe foc. Se amestecă menta și pudra de curry; abrupt 30 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti mielul, puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați pesmetul, garam masala, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic.
Așezați mielul pe o foaie de copt superficială. Apăsați amestecul de pesmet pe Miel.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până la gradul dorit de coacere.