Nevoie de un curs principal fără gluten? Biryani de miel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 779 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, caju, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel biryani, Miel Biryani, și Miel Biryani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
- QFS într-un castron mediu, combinați iaurtul cu usturoiul, cayenne, chimen, piper negru și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cardamomul, turmericul, cuișoarele, scorțișoara, orezul și restul de 1 1/4 lingurițe de sare. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați amestecul de miel în tigaie. Se amestecă apa și stafidele. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când orezul și mielul sunt aproape gata, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, Optional
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din căldură.
6
Lăsați să stea, acoperit, până când orezul și mielul sunt gata, aproximativ 5 minute. Se amestecă caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Mazare Decojita, Optional
Mazăre Goya®
7
Variație: alte nuci, cum ar fi migdalele sau fisticul, pot sta cu ușurință în caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Caju
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Recomandare de vin: condimentele de aici indică imediat un zinfandel din Napa sau Sonoma, exemple clasice ale cărora sunt redolente din aceleași condimente. Întregul corp al acestor vinuri se va potrivi frumos intensității biryani.
Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.