Midii în vin alb
Mussels în vin alb este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 731 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,9 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, sare kosher, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Midii Cu Vin Alb, Midii În Vin Alb, și Midii în vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a curăța midii, puneți-le într-un castron mare cu 2 litri de apă și făină și înmuiați-le timp de 30 de minute sau până când midiile dezgolesc orice nisip.
Scurgeți midii, apoi îndepărtați "barba" din fiecare cu degetele. Dacă sunt murdare, frecați midiile cu o perie sub apă curgătoare. Aruncați orice midii ale căror cochilii nu sunt bine închise.
Într-un vas mare fără aluminiu, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți timp de 5 minute; apoi adăugați usturoiul și gătiți încă 3 minute sau până când șalotele sunt translucide.
Adăugați roșiile, șofranul, pătrunjelul, cimbrul, vinul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere.
Adăugați midii, amestecați bine, apoi acoperiți oala și gătiți la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, până când toate midiile sunt deschise (aruncați orice nu se deschide). Cu capacul pus, agitați oala o dată sau de două ori pentru a vă asigura că midiile nu ard pe fund.
Se toarnă midii și sosul într-un castron mare și se servește fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.