Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Midii (moules) în bulion de șofran și muștar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 3419 calorii, 121G de proteine, și 163g de grăsime fiecare. Pentru $29.68 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți midii, unt, căței de usturoi clv și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Midii În Bulion De Șofran, Midii aburite în bulion de vin de șofran, și Midii în șofran și bulion de vin alb.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.