Midii Fra Diavolo cu usturoi prăjit din ' captura
Midii Fra Diavolo cu usturoi prăjit din 'captura ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 319 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 79 de fani. Mergeți la magazin și ridicați midii, sare și piper, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Mussels Fra Diavolo, Mussels Fra Diavolo cu Linguine, și Midii Cu Vin Roșu Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți usturoiul într-un vas mic de copt, tăiați părțile în sus și stropiți părțile tăiate ale usturoiului cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper. Acoperiți și coaceți aproximativ 1 oră, până când este foarte moale. Strângeți usturoiul moale din pielea de hârtie într-un castron mic. Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Într-o oală mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați scallions și fulgi de chile și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați roșiile, acoperiți și gătiți până când roșiile se dizolvă, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați usturoiul pur și vinul.
Aduceți amestecul de scallion-usturoi la fiert și adăugați midii. Acoperiți și gătiți, agitând oala de câteva ori, până când midiile se deschid, aproximativ 5 minute. Cu o lingură mare cu fante sau o strecurătoare de sârmă chinezească, ridicați midiile deschise din oală și transferați-le în bolurile de servire. Aruncați orice midii care nu se deschid.
Scoateți oala de pe foc. Condimentează sosul cu sare și piper și adaugă busuiocul.
Se toarnă sosul peste midii și se servește imediat cu felii de baghetă prăjite.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.