Midii cu roșii, vin și anason

Midii cu roșii, vin și anason
Midii cu roșii, vin și anason este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, lichior cu aromă de anason și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Midii cu roșii și vin alb, Batoane de smochine cu vin roșu și semințe de anason, și Citrice și anason vin fiert.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați midii, 2 linguri de pătrunjel, hamsii și usturoi, apoi lichior; se amestecă pentru a se amesteca. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
LichiorLichior
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
4
Adăugați sos de roșii și vin. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, aproximativ 6 minute (aruncați orice midii care nu se deschid). Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Împărțiți midii și sosul între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
MidiiMidii
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți midii cu restul de 2 linguri de ulei și presărați cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista